PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

delete blog? aku? ntah!


Skang nih aku sgt malas nak update blog.. aku sendiri tak tau nape.. aku rasa sangat malas.. nak delete terus blog nih bleh tak? tak pe kan?...ari tuh beria2 kate nak update blog balik... sampai laaa nih harooommmmmmmmm!! aku rasa macam da tak suitable ngan aku laa.. ade citerr dalam hati aku nih.. tapi, aku tak tau nak citer macam mana.. aku tau aku tak sebaik mana.. tapi, aku pun tak seteruk mana..

Sejak akhir2 nih, aku rajin sangat mengusha blog-blog yang bercorak keagamaan nih.. timbul keinsafan... sebab tuh aku rasa macam nak delete terus je blog nih... tapi, aku sayang blog nih... dalam blog nih macam2 citerr ade.. ade yg baik.. tp macam banyak yang buruk... aku ade pilihan lain ke?...

atau pun, bleh tak kalo aku delete entry2 yg berbaur negatif je?.. alaaa.. entry2 yang ala2 mengata menghina tuh... sebab aku rasa berdosa pada diri aku... aku tulis entry tuh pun sebab rasa tak puas hati ngan orang tuh je... tapi, aku tak hengat.. aku pun manusia biasa gak.. dia pun manusia gak.. same cam aku.. tak baik laaa kan kalo aku terus membenci dia... tak pe laa.. kalo aku rase nak menulis lagi... aku try tulis yg baik2 jerr...

bukan stakat blog jerr.. dalam fb..twitter.. pun aku banyak mencarut gak... tetiba aku rase diri aku macam sangat annoying laa plak... kan? mengutuk orang sana-cnie.. da laa aku nih pun tak perfect.. lagi nak ngata orang kan?... aku harap korang tolong laa doakan aku same ye... aku tak nak jadi mulut jahat lagi.. tapi, kalo terpaksa.. tak pe kan???....

emosi tak stabil wei... bukan sebab period.. tapi, ntah!... aku yang tak stabil sbenarnya... *jiwakacau... mood swing jerr..... mesti korang kate aku tak tetap pendirian kan???.... tak kisah la ye... if aku ade kerajinan nak menulis & ape yang aku tulis tuh sesuatu yang bleh menyinggung prasaan korang.. korang tegur laaa ye... **tegur jangan tegur dalam comment.. tapi tegur thru emel pun bleh... sebab kan.. kalo korang tegur dalam ruangan comment tuh... nanti citerr jadi panjang... elok sorang je yg marah kat aku.. nanti bile bace comment2 tuh... bertambah lerr plak orang yang menyampah ngan aku nanti... bleh kan???...

**kite tak tau bile hari mati kite... kite jugak tak tau bile hari kiamat tuh akan tiba... aku cuba nak jadi baik.. kalo tak 100%.. berubah skeeet2 pun bleh laa kan??..

**kalo tetibe aku tertuwit bahasa carutan.. pls!!.. tolong tegur bleh?... sebab kalo aku da start mencarut... sampai ke petang laa jawabnye.... plsssss..

4 cakap-cakap:

Rapunzeel Cikilolo said...

putus cinta kah?

RinnAzrinah said...

@Rapunzeel Cikilolo

nak putus cinta ngan sape???... ai da ade darling laa yang...

Purple Lover said...

chill lah..asal niat ikhlas,mesti Allah tolong,.

Masterbet88 Grand Opening Promo Bonus 50% Sportsbook dan Casino Online said...

tak usah lah dihapus

There was an error in this gadget