PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Tak boleh blah!..

Aku dok pikir.. Awat aku da makin malas nak update blog eh?.. Bila aku bace balik entry2 sebelum nih.. Aku da terpikir sesuatu... Tapi,aku tau ape dia... bila da bace 2-3 kali... Baru aku paham...

Idea memang banyak.. Tapi, bila taip... Hilang... Aku jadi blank! Sebab memang tak bleh blah... Nape?.. Korang prasan tak di awal kemunculan blog nih?... Bahasa cacamarba kan?... Pas tuh, aku try aaa nak berubah... Nak guna bahasa baku konon.... Terbukti! Memang tak bleh blah!!!!... Bukan jiwa aku wei...

Susah tau.. Idea yang banyak tuh tak dapat nak dizahirkan sebab tak reti nak olah ayat2 baku nih... Terasa macam tengah bace buku sekolah pun ade.... Bila aku pikir balik... Arghhh!!!... Tak bleh jadik nih... Aku kene carik balik diri aku yang sebenar... Aku memang tak bleh laa...

Lame wei aku bertapa... Memikirkan ape punca kemalasan aku selama nih.... Akhirnya, aku dapat jugak jawapannya...

Pas nih rajin lerr aku update ye... Insya Allah!!!....

2 cakap-cakap:

Rapunzeel Cikilolo said...

wah semangat! aku sokong...

Rapunzeel Cikilolo said...

semangat....! aku sokong!

There was an error in this gadget