PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Setia City Mall!

Setia City Mall da bukak laaa wei... tapi, masih banyak lagi kedai2 yang blom bukak... aku da ronda da smlm... banyak kedai2 branded weii...

Mango
Max-tino
Mothercare
Aldo
Bata
Clarks
Primavera
La Senza
F.O.S
Giordano
Padini
Tropicana life
Zara (soon baru nak bukak)
Cotton On
Adidas (soon)
Royal Selangor
Lovely lace
Fitnessfirst
Courts
Harvey Norman
City Chain
Fossil
Habib
Samsung
Pandora
Tomei
Parkson
Focus point
Caring Pharmacy
Digi
Urban Fresh Hypermarket
Bonita
Miss T
CIMB (time aku g ronda smlm.. tak bukak lagi)
ATM Machine yang ade pun Maybank jerr.. kat bawah escalator..
Elianto
Mac
The Body Shop
The Face Shop
Memory Lane
MPH
myNews.com (soon)
Famous Amos
Rasa Food-court (soon)
Auntie Anne's
Kenny Rogers
Rotiboy
KFC
MCD (bebetul sebelah MPH)
Nandos
Papa John
paparich
Secret recipe
Starbuck
T.G.I Friday
Tony Roma's..

eh.. macam2 lagi ada laaa kat sane..
GSC ade gak tapi blom bukak lagi rasenyerr... sbb aku tak nampak dia punye lot kat mane..
Wangsa bowl pun nak bukak gak... kat tingkat atas...
aku rase better korang g tengok kat website dia dulu laaa..

website : www://setiacitymall.com
twitter : @setiacitymall
facebook : Setiacitymall 

saje2 promote.. x dpt ape pun... hehee...

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget