PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

nak balik sekerat hari...

tuan.. boleh tak kami balik sekerat hari? opiz tak dak api laa tuan... panas dok dalam nih.. macam dok mandi sauna.. nak tunggu kat opiz pun, boring.... bukan bleh guna pc pun... kami buat keja depan pc tuan... kalo tak dak api... camna kami nak buat keja? kami kan kerani.. yang keja dok taip surat-menyurat... abih tuh, bila tak dak api... kami pun tak bleh buat keja kami...

kita tak bayo bil api ka tuan? isk...isk..isk... tak pa la tuan... kami nak mintak izin nih... nak balik sekerat hari... bolehkan tuan? panas dok dalam nih.. rimas... dok dalam nih tanpa buat keja2 yang kami da biasa buat...

tuan tengok laa sat atas meja kami tuh... fail tak banyak da.. kalo ada pun, fail baru masuk... tak dan nak settle, api plak tak dak... mood ke laut jadiknya tuan...

sbenarnya, aku kata panas macam dok mandi sauna tuh tipu jer... aircond ada ja.. pc je tak bleh on... abih ja aku publish entry nih.. kompom! baru ada api...

There was an error in this gadget