PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Kisah ke?...

Korang kisah ke?.. Aku cukup kisah ok!... Kalo umur beza setahun je daripada aku... Tolonglah... Jangan lerr nak berakak-akak ngan aku... Aku rimas tau.... Terasa diri ini da tua... Kadang2 aku buat tak layan je kalo ade orang yang aku sangat pasti beza umur cuma setahun panggil aku kakak.... Mencik tau!!....

Kalo ade orang panggil aku ngan name depan pun aku rase nak muntah... Tolong laaaa.... Just call me Rinn ok!... Jangan lerr gegatal nak panggil aku az ke... Ina ke... Plis laaa... Aku memang tak bleh blah laaaa kalo dengar orang panggil aku macam tu.... Rina lagi lerrr...

Aku rase macam pernah mention pasal nih dulu... Korang g bace balik laaa erk.. Aku tak ingat entry mane 1.... Yang pasti, aku memang tak suka orang panggil aku dengan name selain daripada Rinn... Kalo ko nak panggil name penuh aku.. Ok!.. Tak pe.. Aku alu-alukan.....

Plis eh! Jangan panggil aku ngan name yang aku sendiri tak familiar.... Just call me Rinn ok!....

1 cakap-cakap:

Kie-yu said...

amboi. Garangnye..mrh betol ni. Hehe.

There was an error in this gadget