PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

CSI Season 12

Ingat tak aku pernah blogging about CSI : Crime Scene Investigation? Kalau tak ingat.. baca balik! ini, dan ini juga... So far, setakat ni aku belum pernah ketinggalan menonton CSI season 12.. Boleh layan jugalah... kalau hari lain sure aku akan tidur awal.. tapi hari selasa aku akan tidur lewat sedikit daripada rutin biasa... Nak tengok CSI!.. hahaha...

Season kali ni, seronok jugalah untuk ditonton.. aku suka pada watak Dr. Russel... Sempoi! Nampak jugalah kelainannya berbanding dengan season sebelum ini.. Dan, anak perempuan Ecklie pun ada.. dia dah join CSI season 11 lagi tapi watak tak banyaklah.. kali ni, dia jadi sebahagian daripada makmal CSI... Best... 

Tunggu CSI : NY Season 8 pula... Start 16 Mei katanya.... Maknanya, selasa dan rabu aku tak boleh tidur awal... aku tak nak terlepas menonton new season ni... Malas nak tengok ulangan... 

CSI : Miami tak de season baru ke? Rindu nak tengok Mr.H lagi......... 


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget