PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Urine test..

Kamu pernah buat urine test? Sejak aku kerja kat sini.. aku dah buat urine test sebanyak 3 kali.. Urine test ni dibuat untuk tujuan S.K.D.D.. 


Apa itu S.K.D.D? Ok! S.K.D.D tu bermaksud Sistem Kawalan Dadah dan Disiplin.. Aku nak explain lebih-lebih pun.. tak berani.. takut tersilap informasi... tapi, siapa yang kerja dengan PDRM dia tahulah.. Alhamdulillah! setakat ni result urine test aku tak de problem...


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget