PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

penat..

Dah lama tak update blog.. Bukan malas... Tapi busy yang melampau... Kerja hakiki pun aku tak sempat nak sentuh... Hari-hari asyik menghadap cek bekas-bekas polis yang berkhidmat time darurat dulu... Kalau ikutkan senarai yang ada... Semuanya berjumlah 5188 cek.. Satu cek bernilai RM3000.. Nak kena check senarai nama dengan cek... Ada yang ada nama tapi cek tak de... Nak agih-agih ikut daerah lagi.. Pening!!!... Yang buat kerja 3 orang je... Nasib baik ada bantuan dari Unit Hemodialisis... Sebab dah tak larat nak menghadap cek yang berlambak tu... Cakap kat S/I Kebajaikan... Minta tolong dengan Kebajikan Daerah... Kalau tak... Sebulan pun belum tentu settle....


Belum kira gangguan telefon bagai... Tension!!!...


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget