PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Kad Kahwin @pojiepooh

Wah! tadi aku lunch dengan @pojiepooh, @nemomimosh dan @pu3mawar a.k.a Kak Nurul a.k.a Nurul Akmar kat McD sana.. dekat area MAIS tu.. tahu?.. kalau tak tahu.. google! Bukan lunch kosong je.. siap bagi kad kahwin tu... @pojiepooh siap datang jemput aku dengan @pu3mawar kat office lagi... Ini kalau tak pergi kenduri kahwin si Pojie ni.. memang kena carut kaw-kaw punya ni... hahaha!!..

Nak tengok kad kahwin Pojie? Nah! 


si Pojie ni kahwin dengan blogger juga... Kalau kamu follow hashtags #puterigunungflora.. best je baca kisah twitter mereka ni... Thanks Pojie & Nemo sebab sudi jemput aku... Sempat juga jumpa Anak Perak with his wife tadi... 

Insya Allah! mungkin aku pergi kenduri sebelah nemo je kot... dekat sikit.. kat klang jerr... 

2 cakap-cakap:

Bro Framestone said...

Bro dapat masa breakfast tadi

cik Nemo said...

Wahhh siap buat entrii! :)

There was an error in this gadget