PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Camera FujiFilm Instax Mini 7S

Actually, aku dah dapat lama dah.. time aku dalam pantang lagi.. tapi, sebab aku malas nak update blog... makanya malaslah nak bercerita... Oklah!... aku cerita sekarang.... Aku terima 1 bungkusan dari dealmates.com.. 


Hati aku tak payah tanya-tanya dah apa barangnya...aku dah tahu dah apa isi dalam bungkusan tu tapi, aku saja buat-buat tak excitedlah konon... padahal dalam hati tu.. kenapa lambat sangat?... haha... 


Tadaaaaaaaaaaaa.... inilah dia barang yang aku tunggu sebelum aku bersalin lagi... camera ni sampai time aku dalam pantang wei.... lama tu tunggu.... 


Camera ni ada 2 color kalau aku tak silap.. 1 lagi pink color... tapi, aku tak nak pink color.. aku ambil yang blue color... Hehehe... Orang lain berpusu-pusu nak ambil DSLR.. tapi, aku hanya mampu miliki yang ini.... 


Buka je bungkusan tu.. terus test ok!... maka, inilah hasilnya.... Size gambar hanya sebesar credit card ok!... 

1 cakap-cakap:

fairus said...

TERIMA KASIH YE.. GITAR ELEKTRIK YANG AWAK BERI TU SUDAH SAMPAI.. TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK.. :)

There was an error in this gadget