PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Semakin liat..

Hahaha! Nampaknya makin liatlah aku nak buka lappy.. Malas yang amat ok! Sekarang ni pun update blog guna hand phone je..

Tapi, kalau tak buka lappy tu nanti rosak pula kan?.. Tengoklah nanti... Ada masa nak buka juga.. Takut rosak.. Mana tahu tiba-tiba lappy merajuk terus tak boleh buka.. Padan muka aku time tu..

Tapi, nak menaip guna hand phone pun nak kena check balik.. Mana tahu ada type error.. Smartphone kan penyumbang terbanyak berlakunya type error..

Apa-apa pun, setakat ni aku tak pernah type error lagi.. Kan aku memiliki jejari yang comel... Hahha.. Nak muntah? Silakan...

**nak beli tab pun... tak berkemampuan... Pakailah apa yang ada ye.. Jangan membazir..

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget