PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Jumaat itu..

Sebenarnya aku dan Inchek Hubby terlajak tidur.. Bukan kerana aktiviti malam jumaat ye.. Alarm tak bunyi.. Sudahnya Inchek Hubby seorang je yang pergi kerja.. Dah terlajak tidur sampai 6.30 pagi.. Mana sempat nak mandi.. Nak hantar anak-anak ke rumah pengasuh.. Nak hantar aku lagi.. Confirmed Inchek Hubby akan lewat ke tempat kerja.. Dia masuk kerja jam 7.30 pagi tapi kena ada kat tempat kerja seawal jam 7.10 sebab ada meeting pagi.. Nak kejar parking lagi.. Memang tak sempatlah..


Aku pula.. Bangun dari tidur terus sakit perut.. Alamak! Tak tahan.. Dah buang pun masih sakit lagi... Aku rasa sakit perut yang aku alami itu ada kaitannya dengan kejadian sehari sebelumnya.. Ya! Aku terjatuh.. Habis lebam lutut.. Alhamdulillah!.. Tak serius sangat pun.. Cuma ada keluar darah je.. Period kot.. Kan dah lama tak period.. Tu yang lupa macam mana sakitnya time period.. Hehe.. Makanya, hari itu aku terpaksa ambil emergency leave.. Malas nak ke klinik.. Terasa sayang pula nak ambil MC..


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget