PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Bergelap dan berpeluh!

Jangan salah faham! Tiada double meaning ok! Taman perumahan yang aku diami tiada letrik.. Start jam 10 tadi kalau tak silap aku.. Dengar-dengar mungkin lagi 3-4 jam baru settle.. Berpeluhlah tidur malam ni..

Agaknya ada tiang letrik yang tumbang kot.. Kesian anak-anak aku.. Tak boleh tidur.. Bukan mereka je.. Aku pun sama juga.. Nasib baiklah ada kipas kecil yang orang selalu letak kat stroller tu.. Ada 2 sebenarnya.. 1 lagi yang letak kat meja komputer tu... Dan, nasib sangat baik sebab ada emergency lamp.. Bateri hand phone pun dah tinggal nyawa-nyawa ikan dah.. Tak boleh nak charge.. Letrik tak de..

Memang tak lenalah tidur malam ni... Panas! Berpeluh macam tengah mandi sauna.. Redha je.. Mata dah mengantuk dah ni.. Eh! Nasib baik aku rajin nak iron baju untuk seminggu terus... Baju Inchek Hubby pun aku dah iron...

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget