PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Maka kembalilah bekerja...

Rasa macam dah lama tak update blog ni... hehe... bukan apa... sejak dah tukar hand phone ni lagi bertambah-tambah malas nak buka lappy... anyway, today is 1st day aku masuk kerja setelah bercuti sekian lama... start cuti tahun 2011.. masuk kerja pula tahun 2012... hahaa... panjangkan cuti... makan tahun tu... jangan jealous

Rasa macam berat hati je nak masuk kerja balik.. lagi-lagi nak tinggalkan si kecil kat rumah pengasuh... Kau sibuk kelek anak lama sangat.. tu yang tak sampai hati nak tinggalkan tu... tapi, sebenarnya aku rasa cuti ni macam sekejap je... hahaa... macam baru je minggu lepas start cuti... hahaa!!...

Selamat berjuang ye! file atas meja tu dah berlambak... sila settlekan ye... itulah hasil percutian yang sangat panjang... makanya kerjaan pun menimbun datang... actually, mood rajin belum sampai lagi... tengah bermalas-malasan... tak pe! tak pe! esok aku siapkan semua... ambil mood dulu... jangan kelam-kabut... 

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget