PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Update! Entry 'Macam-macam voucher' ditarik balik

Pengumuman!
Cuma nak maklumkan bahawa entry 'Macam-macam voucher' yang bercerita tentang voucher percuma yang aku terima dari Zest Leisure Travel & Tour Agency terpaksa ditarik balik kerana terdapat kemusykilan berhubung dengan agensi tersebut... 

Website yang diberikan juga tidak clear!  tidak menerangkan secara jelas mengenai agensi ini.. Agensi ini juga menghubungi mereka yang memiliki credit card.. Dan, pembelian produk mereka akan dicaj terus dengan menggunakan credit card pelanggan.. Diminta agar semua yang pernah menerima panggilan sebegini, sila berhati-hati dan jangan dedahkan no. pin yang ada di belakang card credit kamu... Sekiranya pernah diberi kepada 3rd others party, sila hubungi bank yang mengeluarkan card credit tersebut untuk pembatalan...


3 cakap-cakap:

ejam said...

sakit hati kan kalau maklumat peribadi kita dijual kpd pihak lain utk tujuan mereka kaut untung.

pasal kes call yg ejam kena td pun dh buat darah naik mendidih jer rasa...sgt kurang ajar org yg call tu.

RinnAzrinah said...

@ejam

tuh la pasal... kdg2 tuh kite blom bg ape2 kata putus pun... terus depa anggap kite stuju nak beli produk depa... geram je...

Yatz said...

saya bru je dapat pngilan dri zest...tp cuma mntak nombr depan je

There was an error in this gadget