PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

My Happiest Moment

Kamu semua mesti ada sesuatu yang indah untuk dikenangkan? Begitu juga aku. Bercerita tentang kenangan terindah, tiba-tiba terasa nak join contest yang dianjurkan oleh Nuffnang ni... Saja cuba nasib. Menang atau tidak, itu soal kedua. Ini 1st time aku join contest yang dianjurkan oleh Nuffnang ni. 

Bertemakan Happy Photography, gambar ini jadi taruhannya. Gambar ini diambil pada 29 Mei 2008 bertempat di kampungku. Sesungguhnya ia merupakan detik-detik yang mencemaskan serta mendebarkan aku dan si dia. Alhamdulillah! pada saat ini, kami sudah selamat diijabkabulkan dan sah bergelar suami isteri. 


Tiada siapa pun yang dapat menafikan bahawa hari pernikahan adalah kenangan yang paling indah dalam hidup berumahtangga. Dan, semoga ia akan kekal menjadi kenangan terindah dalam hidup ini. 

Dalam hati terasa ingin menyanyikan lagu kenangan terindah...

Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang telah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun 
Aku mampu untuk mengenangmu

Darimu...
Kutemukan hidupku
Bagiku...
Kau lah cinta sejati

Ooh...

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan 
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang telah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Ooh...

----------
Oh! ya... sebenarnya, hadiah-hadiah ini yang membuatkan aku teruja untuk join..
  • Hadiah Pertama ialah Olympus PEN Lite E-PL3 Kit bernilai RM 2,499
  • Hadiah Kedua ialah Olympus PEN mini E-PM1 Kit bernilai RM 2,099
  • Hadiah Ketiga hingga Kelima ialah Olympus PEN carry-all bag bernilai RM350


Kalaulah aku menang Kamera Olympus ni, pasti lebih banyak kenangan terindah yang dapat aku rakamkan. Insya Allah! Eh! kalau nak join contest ni, masih sempat lagi. Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 pm, 12 November 2011 (Sabtu). 

Rajin-rajinlah buka website Nuffnang ye.. untuk join contest ni, klik sini je... Mana tahu kan rezeki kamu nak menang.. hehehe! 


There was an error in this gadget