PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Header baru hasil kreatif @armo02

Wah! wah!... jangan tak percaya.. Header yang aku guna sekarang ini adalah hasil kreatif bro Jejai @armo02. Aku cukup tertarik dengan header yang dihasilkan.. Ada banyak header yang dihasilkan oleh bro Jejai a.k.a @armo02 ni untuk dinilai semula dan digunapakai.. 

Hahaha!.. masalahnya, aku jadi rambang mata dan tamak haloba.. semua pun aku nak.. sampaikan header testing tu pun aku nak juga.. Nak tengok header yang bro Jejai a.k.a @armo02 buatkan untuk aku? Ni hah!... kat bawah ni je...


Kan? aku dah cakap.. semua pun cantik-cantik... kamu tak percaya aku cakap.. Aku sampai jadi rambang mata.. tamak-haloba.. semuanya aku nak.. hehe.. tak baikkan aku? apa-apa pun, thanks to bro Jejai a.k.a @armo02 yang sudi membuatkan header blog untuk aku... hehehe.. Kena dengan taste aku.. yang plain pun aku suka.. yang bunga-bunga pun aku suka... dah namanya perempuan kan? makanya harus sinonim dengan bunga... Pandai bro Jejai a.k.a @armo02 baca fikiran aku ye... hahaa...

Actually, bukan setakat header... Bro Jejai juga banyak bagi pandangannya dalam memperbaiki lagi susun-atur blog aku ni.. sekali lagi, aku harus memberikan credit kepadanya... Semuanya berpunca daripada header ini...


Aku tertarik dengan header bro Jejai ni.. tu yang terus tweet dia dengan mengungkapkan kata-kata pujian tinggi melambung.. beserta niat nak dapatkan header free... hahahaa!!... puji ada makna erk? aku ada juga DM-ed bro Jejai tanya berapa nak charge..  tapi, katanya F.O.C! sebab tujuan dia nak tolong kawan-kawan yang memerlukan bantuan... Hahaa!..  

Nak berkenalan dengan bro Jejai erk? boleh! klik je header tu... tak masuk blog orang lain dah.. masuk terus ke blog dia tu.... bro Jejai kan retis! aku tak berani nak letak url blog orang lain... hahaha!!...

8 cakap-cakap:

ken said...

nice pinkish one :)

JAI said...

Hahaha...adoiiyaiii. Sekadar bantu membantu mana yang patut..rasanya banyak lagi kena buat blog nie..hehe..alah bantuan ala kadar jer daa

Bro Framestone said...

kepada Jai yang dihormati...

sudikah nak buat header untuk bro yang kurang hensem nie

RinnAzrinah said...

@ken

tq ken... long time no see laaa...

RinnAzrinah said...

@JAI

tq...tq..tq.. bantuan bro mmg sgt2 dialu2kan... hehehe

RinnAzrinah said...

@Bro Framestone

hahaha!!... bro jejai mmg sentiasa sudi membantu...

madammondoq said...

tok jejai memang kreatip orgnya.. hehe...

RinnAzrinah said...

@madammondoq

kan?... hehe...

There was an error in this gadget