PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Bukan tamak!

Bukan tamak ok! baby dalam perut ni yang request!.. hahaha! tak pasal-pasal nama baby yang kena jual.. apalah mama dia ni.. Dahlah belasah pizza hut seorang diri.. balik office, take away big apple donuts pula tu.. Nafsu makan ibu mengandung.. nak buat macam mana kan? Kenalah turutkan.. Nanti dah lepas bersalin.. kau ingat boleh makan ikut suka? Mana boleh! Kata nak jaga badan..


Lunch time tu, aku dah belasah dah pizza hut tu.. 4 slice untuk aku seorang.. tapi, aku tetap rasa macam tak cukup! tu yang aku bungkus donuts tu.. kali ni tak banyak.. 3 jenis je.. kalau ikutkan nafsu, mahu juga aku ambil sampai 6 jenis.. hahaa!!... tak agak-agak.. kau tu mengandung! jaga sikit makan tu.. jangan semua kau nak balun! kena diabetis nanti.. hah! padan muka... Isk..isk..isk.. minta dijauhkan.. harap-harap tak de.. setakat ni, aku dah pergi check up kat klinik Seksyen 7 tu... tak de pula detect gula dalam kencing aku tu... semut pun tak naik... 

~Entry ni dah lama aku peram dalam draft tapi disebabkan tahap kemalasan yang terlampau tinggi, baru hari ni aku touch up apa yang patut dan publish-kan.. 


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget