PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Nokia yang pernah aku miliki dahulu...

Entah! tiba-tiba pula nak jadikan ia sebagai 1 entry... hehe! ada yang aku masih simpan lagi.. ada yang dah buang... ada yang dah jual kat orang.. ada yang aku trade in.. ada yang aku bagi kat parents... 

Tapi, apa yang pasti.. hand phone pertama yang aku miliki adalah Nokia 3315.. Iaitu hand phone yang telah diupgrade daripada 3315..





























Hah! serupa dengan hand phone nokia 3315 aku tu... Inilah rupa hand phone aku tu.. Aku tak tahu aku campak mana dah... haha! kalau tak silap aku, aku bagi kat my mom.. tapi, dengar kata kena curi.. Lepas tu, aku pakai hand phone yang ini pula... 

























Nokia 2300 ni aku beli sampai 2. Tamak haloba! hahaa... bukan apa! aku suka design hand phone ni... kecil, comel.. macam aku... hah! perasan... Hand phone ni pun aku bagi kat my mom and my dad ok! Itu pasal aku beli sampai 2... Bukan sebab aku tamak... ok! faham?

Lepas tu... asyik lepas tu.. lepas tu... layan je! aku tukar hand phone yang ini pula... 

























Nokia 3610 ni pun aku guna tak lama.. entah! aku sedekah kat siapa pun aku tak ingat... aku bagi my mom juga rasanya.... Dah lama sangat.. mana nak ingat... Dah sedekah kat orang tu, maknanya aku tukar hand phone lagi... dulu aku memang suka tukar-tukar hand phone... dahlah asyik tukar hand phone... tukar casing.. tukar housing... hehehe!!... banyak juga aku habiskan duit ke arah tu... Then, the latest nokia pada masa itulah kalau tak silap aku... 1st product nokia yang ada camera...





























Inilah hand phone nokia terakhir yang pernah aku miliki suatu ketika dahulu... Nokia 3200! Dan, aku setia dengan hand phone ini untuk suatu tempoh yang agak lama... Kemudian, aku mula beralih arah kepada Sony Ericsson... Pasal Sony Ericsson, nanti aku cerita dalam entry yang lain pula.......

p/s : actually, ini antara koleksi yang aku ingat... ada juga yang aku lupa... hehee!!... sorry!


2 cakap-cakap:

Vivy Vee said...

same la, i dulu pown pkai phone 2 jgak, ( nokia 3315 ) now ade lg simpan buat kenangan, hehehe

RinnAzrinah said...

@Vivy Vee

ade simpan lg?.. rajin nye... sy punye da x tau letak mane... bersepah2..... hahaa

There was an error in this gadget