PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Nak minta bayaranlah!

Terkejut! aku pun tak tahu start bila nama aku dan Inchek Hubby jadi branding kasut... Tak percaya? tengok gambar kat bawah ni... hah! kan? aku dah cakap dah... kau tak nak percaya.... kau kata aku tipu.... tu apa? bukan nama aku dan Inchek Hubby?




























Boleh tak kalau aku nak minta bayaran? hahaha!... kalau Kak Nurul tak ajak aku pergi Subang Parade sebelum raya hari tu... sampai sekarang pun, agaknya aku masih tak tahu ada kasut yang berjenamakan nama aku dan Inchek Hubby... Hehehe!!... tapi, aku tengok... design yang ada langsung tak menepati citarasa aku.. semua nampak macam design lama...

Eh! kalau aku buka kedai kasut.. agak-agak boleh laku tak?.. hahaa... tapi, aku rasa tak mungkin... sebab aku ni tak rajin... dan, bukan seorang yang sangat penyabar... aku juga tak pandai nak melayan customer dengan penuh kesabaran... silap-silap haribulan... tak sampai sebulan, kedai dah tutup....


2 cakap-cakap:

Lynn said...

ahaha..minta royalti cepat..!! :D

RinnAzrinah said...

@Lynn

tuh laa... ingat mmg nak mintak royalti gak... hehehee

There was an error in this gadget