PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Bekal... air tangan mak mertua

Lunch hari ni aku makan nasi putih, ikan goreng, telur dadar dan ikan pari masak asam pedas.. Mak mertua aku yang masak... Kakak ipar aku drop by kat office.. Kebetulan cafe pula tak buka lagi.. mak mertua aku pun ada kat rumah tolong jagakan si kakak sepanjang minggu ni... Pengasuh si kakak kan balik kampung 2 minggu... Bertuah tak aku dapat mak mertua macam itu? Hehee.. Sangat ok! dah mak sendiri duduk jauh.. kenalah menumpang sayang mak orang kan?...























Sedap! licin.. hingga menjilat jari.. hahaa... harap aku nak masak sendiri? tak tahu apa jadi nanti... masak untuk makan diri-sendiri lepaslah... nak jamu kat orang? tak berani... tak confident!... bukan tak nak belajar masak tapi aku segan... malu nak buka mulut... aku kan pemalu... kamu tahu kan?... hehee... terlepas seksa lapar hari ni... esok? cafe buka dah... tapi, aku tak kerja kot esok... lepas habis check up tu, aku nak merayau... malas nak masuk office... lemau aku duduk office 2 hari ni.... bukan ponteng ok!.. actually, aku sepatutnya cuti seminggu.. tapi, aku cancel-kan... apply untuk esok je... so, ada lagi balance cuti tu... nak kena simpan untuk bulan November nanti... aku cadang nak ambil cuti rehat sebelum bersalin tu... due 11.11.11... kalau aku tak silap tengok kalendar, 06.11.2011 tu raya haji... hari Ahad... dah sah-sah Isnin 07.11.2011 tu cuti replacement... ambil lagi 3 hari... cukuplah seminggu kan?.... duduk rehat kat rumah... manalah tahu kan tiba-tiba bersalin awal daripada jangkaan... jangan bersalin time raya haji sudah... 

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget