PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Selamat Ulang Tahun Bapa..

Wah! my dad menyambut ulang tahun yang ke-52 pada hari ini 02/08/2011 bersamaan dengan 02 Ramadhan  1432H. Selamat Ulang tahun! Semoga dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki.. Tak boleh nak celebrate. Jauh...























Lagi pun, tengah berpuasa... Nak celebrate malam pun, mesti my dad sibuk ke masjid.. menunaikan solat terawikh. Apa pun, aku tak pernah lupa birthday my dad.. Sentiasa di ingatan ok!... Cuma, kadang-kadang terlambat untuk wish his birthday... Time kerja datang menimbun... time tu, mesti terlupa seketika... tapi, aku tetap wish juga his birthday... tak pernah aku tak wish ok!.... 

Sekarang my dad dah berusia 52 tahun. Lagi 4 tahun nak bersara. Dah tua dah dia... Aku harap my dad akan sentiasa sihat wal-afiat. Aku nak dia ceria macam dulu-dulu... tak nak dengar dia sakit lagi... Actually, aku tak sabar nak tunggu family aku datang sini.. My dad, my mom, my adik yang bongsu... mereka dah biasa datang sini... kali ni, bertambah pula tetamu rumah aku tu... my adik yang no.3 tu nak datang dengan family dia... Ramailah orang kat rumah tu nanti... Eh! bukan sekarang... time raya pun bukan... mereka datang sini time aku deliver nanti.. bulan November... 

Time tu kot baru dapat belikan hadiah birthday untuk my dad.. Nak beli sekarang? bukan tak boleh.. tapi, duit nak pakai untuk raya... nak bersalin pun, duit juga... Simpan dululah... Tak pun, beli dulu.... time my dad datang... baru bagi kat dia kan?... ok juga tu!...

Anyway, happy birthday tp En. Ibrahim Bin Hassan a.k.a my dad yang menyambut ulang tahun kelahirannya pada hari ini.. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik...

Sedapnya Red Velvet cuppies! Yummy!

Happy birthday to you!
Happy birthday to you!
Happy birthday to my dad!
Happy birthday to you!......





0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget