PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Perihal PARAM..

Hahaha!... aku rasa nak gelak guling-guling je... Kisah di twitter sebenarnya.. Si @hattadolmatHDC ada tweet pasal dia nak ke pasar ramadhan.. So, aku pun reply.. aku tanya dia param mana? Nak tahu dia jawab apa? Nah! bacalah sendiri...















Tengok! dia siap RT tu.. actually, aku tanya dia nak pergi pasar ramadhan kat mana? tapi, dia dah tersalah faham pula... dia ingat aku tanya pasal param yang pelakon tu... hahaha!... time aku baca jawapan dia tu.. aku memang senyum sendiri.. Biarlah orang nak kata apa... Tersengih-sengih aku menghadap PC ni.. 

Aku tahu si @hattadolmatHDC ni duduk kat Seksyen 7, Shah Alam.. So, saja nak tanya dia nak pergi param mana satu? Shah Alam ni kan banyak param... Param means Pasar Ramadhan... Kih...kih...kih... aku tanya Pasar Ramadhan mana dia nak pergi.. alih-alih dia jawab pasal si Param yang pelakon tu... Sampai sekarang aku rasa nak tergelak... Hatta... Hatta... 

Conversation perihal param ni kau boleh tengok kat twitter  si @hattadolmatHDC atau pun aku punya twitter ok! @RinnAzrinah... itu pun, kalau kau rajin nak menggodeklah erk... hehehe...







2 cakap-cakap:

qimie said...

nasib baik baca sampai abis... terbayang tadi param yang letak kat dahi selepas orang bersalin tu... hehehe

RinnAzrinah said...

@qimie

hahaha!!.. nih lg sorang... bukan param yg tuh la.. tp kan, x tau plak yg tepek kat dahi org pas bersalin tuh panggil param jugak...

There was an error in this gadget