PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Kasut baru...

Base on my own experience.. time aku mengandungkan si kakak dulu, kaki aku mesti akan bengkak dalam bulan yang ke-9.. So, sebelum itu berlaku... baik cepat-cepat pergi cari kasut yang boleh menampung kakiku yang bengkak... Hah! kalau tak percaya boleh tengok sini..





























Aku beli kasut ni 2 minggu lepas.. hari jumaat terakhir sebelum Ramadhan... kat booth Kompleks PKNS tu... murah je.. Dah lama juga aku survey kasut ni.. Sebelum ni, adik tu kata size yang aku nak untuk kasut ni dah habis.. tinggal size besar je.. So, time aku pergi Kompleks PKNS dengan Kak Nurul tu... aku survey lagi sekali.. kasut macam itu juga tapi pattern lain... tension je! adik tu kata tak de size... kalau kasut pattern yang tu ada... aku dah frustrated dah! tapi, mata tetap jeling-jeling juga kasut yang dia kata ada size aku tu... Bila aku tengok, itu kasut yang memang aku nak sangat dari hari tu... aku tanya balik adik tu... kasut yang ni erk? adik tu angguk... aku pun rembatlah... tak nak lepas peluang... nanti tak de size lagi... 

Ada lagi kasut yang aku berkenan... tapi, tak sesuai untuk dipakai dalam keadaan aku sekarang.. tinggi sangat.. dah sah-sah kaki sendiri tak boleh nak tampung berat badan kan?.. janganlah mengada-ngada nak pakai kasut tumit tinggi... nanti tak boleh nak balance-kan badan.. Bahaya! lagi-lagi tengah bawa perut ni.. 


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget