PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Kad Raya kedua tahun ini...

Sebelum ni, aku ada mention pasal kad raya dalam twitter kan?.. So, inilah kad raya yang aku dapat daripada si @TaufiqHelios tu.... Suci murni je warna... 




























yang tak tahan tu... siap selit duit raya sekali... letak duit seringgit pula tu... hahaha! Dah reply dah kad si @TaufiqHelios ni... tapi, tak de duit raya... Sebab aku reply sebelum kad si @TaufiqHelios ni sampai... hahaha!... terbaikkan? kata nak buat sistem barter.... 
























Anyway, thanks ye @TaufiqHelios bagi kad raya ni.. tahun depan bagilah lagi.... duit raya tu pun kena tambah juga ye tahun depan.... hehee... tahun depan anak aku dah dua... hahaa... jangan lupa ok!... Hah! agak-agak kad raya yang aku pos untuk si @TaufikHelios tu dah selamat sampai atau belum ye? Budak @TaufikHelios ni pun senyap je kat twitter.. macam dah lama tak nampak dia kat timeline.. Dia dah balik kampung ke?...





6 cakap-cakap:

@taufiqhelios said...

hahaha.. trimas for da entry :)

RinnAzrinah said...

@@taufiqhelios

kad raye da sampe bagan serai blom?... hehee...

ct N honey said...

dpt sekali duit raya ke,untungnya

RinnAzrinah said...

@ct N honey

a'ah... dpt duit raye skali... hehee

zik said...

dapat seringgit.. amboi perli ker tuh..

RinnAzrinah said...

@zik

hahahaa... agaknye la kot...

There was an error in this gadget