PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Discount 70%!

Hari Jumaat minggu lepas sekali lagi aku follow kak nurul.. tapi, kali ni destinasi kami adalah ke Jusco Bukit Raja... Sales gila-gila aku cakap! Rambang mata pun ada.... So, disebabkan discount 70% tu... dapatlah juga aku belikan sehelai baju raya untuk Inchek Hubby.... dan, sehelai lagi untuk si kakak.... 





























Nampak tak? baju jenama Cheetah tu asalnya berharga RM99.90... tapi, setelah ditolak harga discount 70%.. maka, dapatlah aku membelinya dengan harga RM29.97... hehehe!!.... time bagi kat Inchek Hubby aku tak tunjuk pun resit tu... aku biarkan je tag harga tu melekat di baju... konon-konon aku dah belikan baju raya mahal kat dia... hehee... ada extra lagi tau! tu yang kat atas tu.... tu pun untuk dia juga... baikkan aku?.. hehehe... baik ada makna tu! jaga-jaga...

Tapi, betul! aku sampai rambang mata hari tu... aku sebenarnya nak cari kemeja untuk Inchek Hubby... ada yang aku memang dah berkenan... masalahnya, aku takut dia pula yang tak berkenan.... sudahnya, aku belikan t-shirt je... ingatkan hari Sabtu esoknya tu... nak ajak Inchek Hubby ke situ lagi... tapi, belum sempat nak buat ayat... dia dah cakap nak pergi Mydin or Sunway Pyramid pula... aku ok je... 

Aku nak juga beli baju melayu untuk Inchek Hubby... cuma tak jumpa yang berkenan je... Nak cari warna purple... boleh pakai untuk kenduri adik dia hujung tahun nanti... tapi, kalau bukan warna yang jadi masalah... harganya pula yang mahal... mana nak cari baju melayu yang murah sekarang ni? kalau tempah pun standard lebih kurang RM250++... Pakai pun setahun sekali... time sembahyang raya je... lepas tu, simpan dalam almari... tunggu pula raya tahun depan baru pakai balik.... Baju melayu yang aku beli 2 tahun lepas warna maroon.... lari tema pula.... kalau aku, banyak baju purple dalam almari tu... Inchek Hubby je yang tak de... nak kena cari juga ni... adik dia punya kenduri kahwin hujung tahun... betul-betul jatuh pada tarikh lahir Inchek Hubby... time tu aku tengah dalam pantang... memang tak de masa nak cari dah.. kalau nak cari juga... time ni je yang boleh...  



6 cakap-cakap:

Fitrihadi said...

wahh murahnya... sweetnya korang bagi2 pakaian :)

eh eh.. yang renoma tu apa ek?? hehe

zik said...

hurm.. murahhnnya.. baju raya tak beli lagi nih.. malam raya baru nak beli... baru gajian... sob2..

ct N honey said...

70% sapa yang tak rambang mata,seronok klu keluar dengan kwan klu pegi shopping,klu dengan hubby saya nak cepat aje,nak buat pilihan pun susah

RinnAzrinah said...

@Fitrihadi

hah? renoma?... uhuk..uhuk.. paham2 suda.... hehehe

RinnAzrinah said...

@zik

malam raye mungkin bleh dapat lg murah rasenyerr... hehee... time tuh borong lerr byk2..

RinnAzrinah said...

@ct N honey

kalo kuar ngan hubby pun ok jerr.. dia pun suke jer shopping... tp, dia lg cerewet sbenarnye... hehe.. nak tunggu dia beli barang dia lg lame tau.... hahahaa.... dia suke wat perbandingan harga....

There was an error in this gadget