PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BabyTv on 618

Aku geram dengan channel ni... Disebabkan channel inilah aku tak dapat nak tengok channel lain... Geram! si kakak dah pandai conquer TV.. Asyik nak layan channel dia je... aku nak tengok berita pun payah... 

Sumber : googleimages
























Kalau dengan Inchek Hubby, boleh consider lagi... tapi, dengan si kakak... jangan harap! kalau dia kata nak 'takan' maknanya apa? confirmed kau takkan ada peluang nak tengok TV... Bayangkanlah! Isnin hari tu kan dia demam.. aku terpaksa ambil cuti kecemasan... Aku ingat dalam dia demam-demam tu, dia tak ingatlah channel 618 tu... Tidaklah! dari pukul 10.00 pagi dia bangun tidur sampailah ke petang.. time Inchek Hubby nak balik... BabyTv memanjang... sampai aku pun terlelap... Rasa macam nak potong je astro tu... kalau asyik tengok channel 618 je... buang masa aku ok!... dahlah sepanjang Ramadhan ni banyak rancangan best-best katanya... tapi, satu pun aku tak dapat nak tengok... semuanya pasal BabyTv... kadang-kadang rasa menyesal pula introduce-kan channel ni kat si kakak... Dulu, sebelum dia tahu ada channel ni... elok je.. tak payah nak berebut TV... Apa-apa tentang si kakak, kamu boleh baca di sini juga.. Kisah tentang dia... dan dia...



0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget