PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

TAK NAK KAWAN GENGBLOGGER!

Merajuk! aku serius ni... aku merajuk dengan Gengblogger.  



















Aku terasa! sentap dengan Gengblogger. Aku dah update blog. Dah 2-3 entry dah... tapi, Gengblogger tetap kata 'tiada entri baru'. Penat tau aku taip! Kenapa Gengblogger tak boleh detect entry baru aku? Sebelum ni ok je... Adakah Gengblogger merajuk dengan aku? Kalau nak merajuk pun, pasal apa?... Aku betul-betul confused!

Aku try buka account Inchek Hubby...  Boleh je Gengblogger detect dia punya new entry. Tapi, kenapa Gengblogger tak boleh detect new entry aku? Gengblogger dah tak nak aku join community dia ke? Tension tau! Aku tak tau kat mana silap. 

Ada sesiapa dari community Gengblogger yang boleh explain tak mengapa keadaan itu berlaku terhadap aku? Aku sangat tak puas hati! Aku nak ping blog kat mana lagi? Tolong bagi suggestion.


1 cakap-cakap:

saya_arief said...

geng blogger demam kot sekarang ni.
:D

There was an error in this gadget