PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PRODUK SYAHIRAH

Aku bukan pengguna tegar Syahirah tapi disebabkan ramai orang di luar sana sedang mencari-cari informasi berkaitan produk ini.. Aku tanpa segan silu ingin menghulurkan bantuan.

Pageview 28 - 29/6/2011



















Kalau ikutkan.. hari-hari ada orang search pasal produk Syahirah ni... Takkanlah aku nak tunjuk semuanya kat sini kan? Ok! Ini ada beberapa produk Syahirah yang dapat dikenal pasti... 

Siri penjagaan kulit Syahirah


Syahirah Whitening Cream SPF 30 (Krim Pencerah) 
Skin is Radiant & Bright with All Day Protection

- Melembab dan mencerahkan kulit wajah
- Mencegah bintik-bintik hitam, penuaan dan tahap warna kulit
- Menyerap dengan cepat, tidak melekit & tidak berminyak
- UV SPF30 PA + + untuk melindungi kulit anda dari UVA & UVB


Syahirah Beauty Cream (Krim Kecantikan) 
Lightens and Evens Out Skin Tone

- Mengembalikan dan melindungi keseimbangan kelembapan kulit
- Melindungi kulit dari sinar UV yang berbahaya
- Tidak berminyak, jelas dan sempurna untuk digunakan di bawah lapisan  make-up


Syahirah Exfoliating Gel (Gel Pengelupasan) 
Exfoliate Dead Skin for Fairer and Brighter Skin in Just 1 Minute

- Menyingkirkan sel kulit mati, minyak berlebihan dan bintik hitam
- Menanggalkan make-up dan kotoran
- Berkesan mencerahkan warna kulit & menjadikan kulit lembut dan licin
- Menghalang rembesan minyak yang berlebihan
- Mencegah pembentukan jerawat
- Merangsang kadar metabolisme untuk menghasilkan kulit yang lebih tegang, cerah dan lebih berseri
Promotes an even-looking skin complexion





Syahirah Facial Scrub (Skrub Muka) 
Cleanses & Exfoliates Dead Skin Cells

- Mengandungi microbeads yang membuang sel kulit mati, lebihan minyak dan bintik hitam
Deeply cleanses skin
- Melindungi dan mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit
Moisturizes, firms and lightens skin tone


Syahirah Facial Toner (Penyegar)
Soothes and Restores the Skin’s Natural pH Balance

- Tiada kandungan alkohol
- Menapis liang roma dengan mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit
- Membersihkan dan melegakan kulit
- Menghilangkan kotoran dan minyak berlebihan daripada kulit


Syahirah Facial Wash (Pembersih Muka)
Cleanses and Moisturizes Skin

- Menghilangkan minyak berlebihan dan kekotoran
- Mencerahkan warna kulit & kulit yang lebih berseri
- Mengembalikan dan melindungi keseimbangan kelembapan kulit


Syahirah Hand & Body Lotion (Losyen Tangan & Badan)
Moisturizes & Lightens within 7 days

- Melembapkan & mengekalkan kelembapan kulit pada tahap yang optimum
- Mencerahkan & meningkatkan penjanaan semula sel-sel kulit
- Melindungi kulit daripada sinar UVA & UVB


Syahirah Moisturizer (Krim Pelembap Muka) 
Softer, Fairer & Radiant skin in Just 5 days

- Meningkatkan tahap kelembapan dan membolehkan penyerapan nutrien penting serta-merta
Fades dark spots and promotes even skin tone
Prevents excess oil secretion and sebum
-  Melindungi kulit daripada sinaran UV yang berbahaya dan mencegah foto-penuaan

Syahirah Pimple Gel (Gel Jerawat) 
Dries and Clears Acne

- Berkesan mengeringkan & menghilangkan kesan jerawat
- Mengembalikan dan melindungi keseimbangan kelembapan kulit
Lightens redness to leave a flawless
- diperkaya dengan Triclosan & Salicylic Acid & Aloe Vera & Biotin












Gambar diambil daripada www.bebeauty.com.sg
-------------------------------------------------------------------

Actually ada lagi 1 siri.. iaitu Siri penjagaan peribadi Syahirah... yang itu, aku akan buat dalam entry yang lain pula... But, so sorry! kalau nak tahu tentang harga produk ini... pandai-pandailah kamu survey di kedai-kedai yang berhampiran ye... 

Boleh tak jadi duta produk? Hahhaa!



2 cakap-cakap:

moneymakergroup said...

as salam wbt

my mum using this product since about 3 or 4 years ago...

mb suitable for her skin...

about price? really cheap!!...

Kasih Sizuka said...

best x guna set syahirah.

There was an error in this gadget