PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

POSE MENARIK PHOTOGRAPHER

Time aku dengan Kak Nurul tengah menunggu untuk lunch bersama dengan Kak Red, Kak Nurul sempat juga merakamkan gambar di sekitar KLCC. Dan, aku rasa gambar di bawah ini antara yang menarik ingin aku kongsikan.





























Seronok melihat karenah mereka. Ada yang macam itu.. ada yang macam ini... Pelbagai ragam.. Hahaha! 

Nak type captured ter-type grab pula dah!





























Ada yang merakamkan gambar dengan kamera biasa.. Ada yang guna kamera besar gedabak... Ada juga yang guna kamera hand phone... Macam-macam size! Apa-apa pun, para pengunjung KLCC memang sporting sangat.. Hahaha! Boleh merakamkan gambar sambil terlentang... meniarap... santai... rileks... cool je aku tengok mereka ni... Kadang-kadang boleh buat aku gelak sendirian... 

Itu gelagat yang boleh dilihat di KLCC... belum di tempat lain lagi... Aku bukan seronok tengok gelagat orang yang dirakamkan gambarnya... tapi, seronok dengan gelagat para photographer yang merakamkan gambar mereka... Hahaha!... sangat fun pada pandangan mata aku... Sibuk merakamkan gambar orang lain.. So, kali ini biarlah orang lain tolong merakamkan gambar mereka pula...

Dan, aku juga sempat merakamkan gambar Kak Nurul yang sedang sibuk itu...

Nak mengenakan orang sampai tersilap type... Hahaha! Grab means rebut ok! Jangan ingat aku tak reti bahasa Inggeris... Aku reti.. tapi, tersilap type... dan, ketika meng-edit gambar tersebut... aku sedang memikirkan sesuatu yang ada kena-mengena dengan perkataan grab.... Dah ter-save baru perasan perkataan grab tu... aduh!

Dah tahu silap... terus bagitahu silap... takut orang bahankan.... Hahahha!....

1 cakap-cakap:

mr katok said...

haha...nice2...

There was an error in this gadget