PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PEMALAS!

Aku tak tahu nak cakap apa! Speechless! Pemalas betullah orang yang buatkan roti bakar untuk aku ni.. Adakah patut dia letak mentega macam tu aje... Cubalah sapu sikit. Ini tidak! Hilang selera aku nak makan.. 
























Iklan : Berminat dengan Samsung Galaxy SII ? Klik saja!

Tak puas hati punya pasal. Aku terus tangkap gambar dan tunjuk terus kat supervisor kantin tu.. Siap bluetooth lagi. Aku ingatkan lepas aku complaint tu adalah perubahan... Hurmmmm!... sama juga... Aku tak pasti assistant mana satu yang buat kerja macam ini.  
























Tengoklah! mentega tu beku atas roti.. mana sedap nak makan.. Kalau malas sekali pun, sapu sikit-sikit sudah... Aku tak marah punya. Mungkin dah memang dasar pemalas. Kalau dah malas sangat nak sapu mentega tu.. bak sini mentega tu... biar aku sapu sendiri... tapi, harga kena discount-lah. Lepas tu, potong gaji assistant tu.. Siapa suruh malas buat kerja.. Bukan tak bayar gaji... Kalau boss tak bayar gaji pun, report-lah kat Pejabat Buruh.. Bukan susah pun...

Aku dah lama tak order roti bakar ni.. Lagi-lagi kat bangunan baru ni... Nak order macam mana? Baru order teh panas... 5 minit lepas tu dah sejuk... macam letak kat peti ais... Roti bakar sedap dimakan time panas-panas. Kalau dah sejuk.. mana ummppph! lagi... Kopitiam kat office tu sejuk sangat.. macam duduk dalam igloo... Hahaha! macamlah pernah merasa duduk dalam tu... tipu je! 

Iklan : Anda pengguna DiGi prepaid? Di sini ada berita baik untuk anda.





0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget