PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KEPALA IKAN ASEANA...

Tengok kepala ikan ni... tiba-tiba teringat Redmummy. Di manakah kau wahai Kak Red? Menyepi tanpa berita. Sunyi di garis masa twitter. Juga di facebook. Adakah kau masih mabuk-mabuk? Mungkin. Apa pun, jaga diri!.... 























Aku tak ingat nama menu ni. Tapi aku gelar ianya sebagai kepala ikan Aseana.. Tapi, tiba-tiba aku confused! Betulkah aku makan ikan ni kat Aseana? Dan, aku juga lupa nama tempat itu. Aku cuma ingat tempat itu di KLCC je.. Kak Nurul dan Kak Red sila betulkan ye kalau silap.. Maklumlah! Dah banyak termakan semut.. Itu yang jadi pelupa. 

Sebenarnya, inilah menu yang kami makan semasa dating dengan Kak Red di KLCC awal tahun ini. Cis! kau kata entry basi? Suka hati akulah nak publish bila kan? Hahhaha!... Bukan apa... awal-awal tahun hari tu kan, aku ada sindrom malas nak update blog... So, sekaranglah baru nak update. Janganlah marah! Kan dah update.. Kamu ni.... bila update pasal makanan je mesti fikir aku mengidamkan ia... Tidak! tidak sama sekali... Sebenarnya update ini sekadar untuk memberi hint kepada Kak Nurul dan Kak Red... Hahhaa! Bila lagi? ..... 

Jangan ada yang meluat baca entry ni pula... Kalau tak nak baca, closed aje.. Aku tidak mencari musuh tapi kebanyakan daripada mereka yang mencetus permusuhan. Mungkin ada tindak-tanduk aku yang membuatkan mereka memusuhi aku.. Biarlah! lebih baik aku tidak tahu... Maafkan aku..........

Pasti ada yang mengintai dari tirai kamar.... Paling tidak, menjeling dengan ekor mata... Itu tandanya... masih ada yang sayang.... Renung-renungkan........ 

Kak Nurul, kau faham maksudku kan?... 





2 cakap-cakap:

pu3mawar said...

kat aseana la rin...
tang org tgk2 blog kiter tuh.. sume nye benci tapi rindu... ahaksssssss...

princess_eryna said...

@pu3mawar

hahahaa... masih ada rindu lg tuh... cuma x nak ngaku jer...

There was an error in this gadget