PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Betulkah aku pregnant?

Aku tau ramai yang tak tau aku tengah pregnant.Siap godek-godek blog aku tu nak tengok bukti.. Hahaha! nah! gambar aku preggy tahun 2008 adalah... yang terbaru? aku pun baru perasan... aku tak de upload langsung gambar-gambar terbaru aku tengah preggy ni kan?... Dalam facebook pun tak de.. Kau tak payah cari... Aku memang tak de upload.. Aku malas nak bergambar... atau, lebih tepat lagi... tak de orang boleh tolong ambilkan gambar untuk aku. Lagi pun, preggy kali ni.... aku selekeh... tak make up langsung... tak pakai perfume pun... tu yang malas nak tunjuk gambar aku tengah preggy.. Tapi, kalau kau follow twitter aku.. kau akan tau perkembangan aku sepanjang preggy ni...

Apa-apa pun, layan dululah gambar aku preggy tahun 2008 ni erk... Hahaha!.. aku nak godek-godek lappy ni kalau-kalau ada terjumpa gambar preggy yang terbaru... tunggu tau!...





























So, untuk tidak menghampakan kamu semua... inilah dia gambar terbaru aku tengah preggy.. Aci tak?  hahaha! bolehlah daripada tak de langsung... 




























Hahaha!... mesti kamu bengangkan? tunjuk perut je... mesti kamu tak percaya itu aku kan?... Nantilah.... aku tengah tak rajin nak posing-lah sekarang... kalau nak tengok juga gambar terbaru aku.... kau tunggulah gambar raya keluar nanti ye... itu pun, kalau aku ada dalam gambar... Hahaha!... kan last year punya raya pun, tak de gambar... 

Ok! ok! aku akan usahakan jugalah demi kamu semua... hari raya nanti aku try ambil gambar sekeluarga. Tunggu tau!....


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget