PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BISKUT CAMPUR CAP KINGKONG

Dah lama aku tak makan biskut ni.. Kamu pernah makan tak? Time sekolah dulu aku suka beli biskut ni... RM0.10 sebungkus je... Mana nak cari erk sekarang? Dah jarang jumpa dah! Sama juga macam snek Mamee yang RM0.10 sebungkus tu. Dulu, senang je nak dapat. Sekarang dah tak de. Aku ingat dia dah tukar packaging.. merata juga aku cari Mamee tu... Tapi, yang jumpa Mamee monster tu je.... Sila abaikan tentang itu ye sebab aku google dari tadi.. tak jumpa-jumpa juga mamee yang dimaksudkan... 



















Aku memang suka sangat makan biskut ni.. Tapi, lepas makan... kena minum air sebab dia melekat kat tekak macam kita makan kuning telur tu.. Melekat dan melekit. Kena minum air banyak... Kalau tak, nanti tercekik... Agak-agak kilang dah tak keluarkan lagi erk biskut ni? Dah tak jumpa kat mana-mana dah... Eh! aku bukan mengidam nak biskut ni.. Jangan salah faham! karang ada yang stress pula... Cari-cari tak jumpa... Aku juga yang kena nanti....

Aku tiba-tiba teringat je... Tak de maksud apa-apa pun. Tak payahlah kamu semua susah-susah carikan untuk aku... Aku tak mengidam.... Aku cuma teringat cerita-cerita lama je... dengan sengaja ingin mengimbau masa lalu.... 

Biasalah! bila ada depan mata... kita selalu buat tak endah..... tapi, bila dah tak de.... mata melilau cari merata... itulah orang kita.... Tapi, serius! biskut ni memang sedap... Aku suka! Kalau ada depan mata aku sekarang ni... aku sanggup tak update blog.. lepas habis makan biskut baru aku update blog... Hahahaa!!...




0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget