PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

TELUR..OH! TELUR....

Macam-macamlah dunia sekarang ni. Makanan pun nak dipalsukan. Aku ingat gigi je palsu.. Telur pun palsu juga? Hurmmmm.....Naik takut pula aku nak beli atau makan telur. Tapi, untungkah jual telur tiruan ni. Berapa ribu dia boleh dapat erk? Telur kat peti ais tu ada balance lebih kurang 10 butir kot. Kalau lepas ni tak payah beli, boleh tak? Bukan apa! untuk keselamatan sendiri juga. Takut tersilap beli...Kuang..kaung..kuang...

Carian dengan bantuan Google



































Kalau ikut info yang yang ada dalam gambar di atas, ini merupakan cara-cara untuk mengenal-pasti telur yang original dengan yang bukan original. Ini kalau dah masak. Kalau belum masak? Macam mana kita nak kenal pasti? Aku confuse-lah! Ada sesiapa boleh tolong explain untuk aku?

Kalau kamu ada terbaca blog yang ada info macam mana nak bezakan telur yang ori dengan yang bukan ori... share-lah kat sini. Anak aku pula memang hantu telur. Aduh! memang kena hati-hatilah lepas ni. Jangan sampai tersalah beli telur.

Agak-agak telur Omega tu ada yang palsu tak? Harap-haraplah tak de yang palsu.


2 cakap-cakap:

||| PöJìé PööH ||| said...

agak2nya apalah rasa telur nih ek?
klo pukul buat bahulu naik ker idak? haha
oklah nak pinjam entri yer buat apsal telur gak ;p

princess_eryna said...

@||| PöJìé PööH |||

pinjam lerrr... coz aku pun pinjam org punye gak...hahha

There was an error in this gadget