PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

TOLONG KAWAN!

Hahaha!...mesti ada yang marah kat aku ni kan? Ye lah.. Cakap tak serupa bikin...Eh! silap... tulis tak serupa bikin.. Kata nak cuti blogging.... tengok-tengok... adalah pula update... Hahaa.... Jangan marah! Ok! actually, aku cuma nak tolong kawan je ni... Aku nak introduce 1 blog baru ni kat kamu.. Sedikit info tentang blog itu... 

Nama blog : Famz Shop

Blog ini dimiliki oleh Intan, Sofia, Ratana dan Brian. Mereka merupakan pelajar MBA-GSB UKM. Mereka beroperasi di Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia. Blog ini merupakan project paper mereka. 

Antara yang boleh didapati dalam blog tersebut adalah ini...

Batik for women



















Batik for men


















Shiffon Apple






















Popiah serunding ikan bilis































Banyak lagi ok!... tapi, takkanlah aku nak type semua kat sini... Apa kata kamu pergi je terus ke laman blog mereka... di situ ada banyak pilihan lagi...

Dan, sekiranya kamu ada pandangan yang boleh membantu mereka mengembangkan lagi business mereka.. Silalah contact mereka ye....



2 cakap-cakap:

Ronaldmohoni said...

popiah tu nampak macam menarik. Saya pun orang Sabah nih. :)

princess_eryna said...

@Ronaldmohoni

mmg sedap! sy da try da... hahaaa... sabah mana kau tampat?...

There was an error in this gadget