PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SEJUK + BEKU + MARAH

Today aku bersiaran dari office baru. Actually, semalam aku ada sms akak tu tanya dia hari ni nak buat kerja dekat office lama atau baru? Tapi, dia tak reply sms aku. Sakit hati je. Sudahnya aku hantar sms kat S.I tempat aku tu.. Dia suruh aku terus ke office baru. So, aku pun lepaklah kat office baru sampai beku. Akak tu ada datang tapi macam tak nampak aku ada kat situ. Eh! aku invisible ke? Kenapa dia macam tak nampak aku? Sengajakah apa? Berkoyan-koyan juga aku maki dia dalam twitter tadi. Nasib baiklah dia tak de twitter. Ketinggalan zaman betulkan? Kalau ada pun, ada aku kisah? Biar dia tau aku tengah marah dia. 

Tadi, akak tu ada datang dengan 2 orang kawan dia. Melawat-lawat office baru. Mereka nak ke office lama.. Langsung tak ajak aku.. Siot je! Aku terus simpan dendam. Dahlah aku banyak tolong dia. Tapi, tengok! apa dia buat kat aku? Dia buat aku macam musuh je. Lantak dialah! Malas nak fikir pasal dia. Nanti jangan minta tolong aku ok! Nanti aku ubah setting printer tu padan muka. Sampai sudah tak boleh nak print nanti. 

Eh! office baru ni memang sejuk gila. Beku aku kat sini. Terasa macam duduk kat dalam peti ais je. Balik rumah badan jadi tak sihat. Yelah! dah duduk dalam office ber-aircond.  Hah! harap-harap tak de orang merokok dalam kawasan ni. Kalau tak, memang nahaslah! Makin tak sihatlah aku nanti..



2 cakap-cakap:

sya hassan said...

sabo ye.. :)

aircond + rokok.. mawnye termuntah hijau.. xleyh tahan r kalo asap rokok nga aircond.. meloyakan.. kan??

princess_eryna said...

@sya hassan

bukan stakat muntah ijau... da mcm2 kaler da kuar nih.....

There was an error in this gadget