PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

FANATIK RAM KATANYA!

RAM? Apa itu RAM? kamu tau? Hah! aku nak bagitaulah ni.. RAM is stand for Ramlee Awang Murshid. Aku cukup minat dengan karya-karya beliau. RAM ni berasal dari Papar, Sabah. Beliau merupakan penulis kisah thriller no.1 di Malaysia.

Kenapa baru sekarang nak buat entry pasal beliau? katanya fanatik! Hahhaa! Bukan aku tak nak buat entry pasal beliau tapi aku selalu lupa.. Banyak sangat makan semut.. Itu yang jadi pelupa tu. Suatu ketika dulu, aku rajin berbalas email dengan beliau. Aku juga pernah jumpa face to face dengan beliau di PWTC. Siap speaking Sabah lagi.. Bukan tu je... Aku dapat autograph beliau ok! Kepada @pojiepooh sila jangan jealous! Gambar dengan beliau saja yang tak de. Hahaha!!... hajat di hati memang nak bergambar dengan beliau..Tapi, sembang punya sembang...sampai terlupa tujuan asal.. 

Ok! Ok! sekarang aku nak tunjukkan kat kamu koleksi RAM yang aku dah ada. 
























































Aku punya Ranggau cover lama ok! Yang display kat atas tu cover baru. Aku tak jumpa pula novel tu. Masih dalam kotak disebabkan urusan perpindahan dari rumah sewa ke rumah baru hari tu. Tak sempat nak kemas.













































Actually, Personal Justice ni aku tak de dan tak berniat nak beli. Personal Justice ini merupakan ADAM version Bahasa Inggeris. So, tak kisah kalau tak de dalam simpanan aku pun.
























Ok! Mandatori yang ada dalam simpanan aku adalah yang berwarna hitam. Cover lama.


























Novel yang ini je aku tak de lagi. Tapi, tak pe.. Ia bakal berada dalam genggaman tak lama lagi.

Dan, aku juga tak sabar nak tunggu Sutera Bidadari dan Fiksyen 302!....

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget