PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

CUTI BLOGGING..BOLEH?

Terasa semacam malas nak update blog. Apatah lagi nak blogwalking... Boleh tak kalau aku nak bercuti selama setahun dari dunia blogging ni? Tunggu sampai idea-idea datang berkepuk barulah aku nak sambung balik update blog. Kamu... boleh tak kalau aku buat macam itu? Kamu tak marahkah? Eh! aku cuma nak bercuti je bukan nak berhenti terus. Kamu ni......... Tapi, mampukah aku nak bercuti dari dunia blogging selama itu?...

Nak type entry ini pun ambil masa berminggu-minggu ok!... Dah penat-penat aku type.. separuh jalan, aku delete. Entah! apa yang aku tak puas hati aku pun tak tahu. Kadang-kadang, tak sampai suku pun yang aku type... time tu juga aku delete. Bukan tak de idea. Idea ada je dalam kepala ni. Tapi, itulah dia... MALAS! Sejak akhir-akhir ni, memang perangai malas aku makin menjadi-jadi. Nasib baiklah rajin juga nak datang kerja. Kalau kerja pun aku nak cuti juga.. Hah! siapa nak buat kerja aku tu? Dahlah dapat partner tak sehati sejiwa. Masing-masing buat musuh. Kali ni aku kira gagah jugalah nak datang kerja. Kalau macam dulu.. Owh! tidak.... Aku tak sanggup nak datang kerja ok!.

Tapi, mungkin aku akan rajin update kat blog Aku, dia dan Zahraa pula. Kenapa? Aku pun tak tahu... Hurmm... takkan tak dapat tangkap lagi? Apa-apa pun, kalau aku rasa rajin nak update.. Insya Allah! aku akan update juga...

Lalalaaaaaaaaaa..... nak cuti blogging jap!....



0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget