PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

VAIO ATAU AIWA?

Dah lama aku nak update pasal ni.. tapi, aku selalu lupa. Kalau aku tak lupa, mesti aku penat.. Bila aku penat, maknanya, tiadalah update. Ceritanya begini..... Last two weeks punya cerita, kalau aku tak silap. Aku lepak kat surau office sementara menunggu Inchek Hubby datang jemput. Macam biasa, aku mesti on netbook. Bosan ok!

Sebelum tu, aku nak tanya 1 soalan je. Kalau kamu tengok gambar di bawah ni, kamu nampak VAIO atau AIWA?

























Aku tak pandai nak olah ayat nak bagi cantik. Apa kata kalau kamu baca je perbualan di bawah ye...

akak tu : Aiwa tu sekarang berapa harga erk?... 

Aku : ...(buat-buat terkejut).... Hah! Aiwa?... 

Akak tu : (confident jawab) : tu notepad yang awak pakai tu....

Aku : Oh! ni HP je kak... tak mampu saya nak beli vaio.. Saya tukar skin je...

Akak tu : Owh.... vaio erk? akak ingat aiwa... salah baca. 

Dan-dan salah baca..  dan-dan tu juga aku tweet-kan.

Hurmmm.... aiwa tu bukan jenama radio ke? seingat aku, aku pernah ada walkman aiwa... Notepad tu pula, aku selalu jumpa kat dalam accessories.. Kalau tak percaya, try-lah cari.

1. On PC

2. Click Start

3. All programs

4. Cari accessories... hah! nampak tak? kan ada tulis notepad kat situ?

Aduh! entah apa yang aku update ni?.... Kepala tengah tak betul. Sakit hati sebab rumah aku bukan di wilayah Celcom.. Aku dengan Inchek Hubby pakai Celcom broadband tapi dua-dua pun tak boleh guna. Kalau nak guna juga... kena bangun pukul 3.00 pagi.... Gila! Dah nak pergi kerja. Kena bangun pukul 3.00 pagi semata-mata nak online. Tak kuasa aku! Baik aku tidur.





4 cakap-cakap:

Rie said...

aiwa..
macam nama kilang..hehe

princess_eryna said...

@Rie

ye kot... name kilang dijadikan brand product dia.. mcm sony...

apisv2 said...

salam kunjungan dan perkenalan;)
dtg dr blog RM;D

blog apisv2

princess_eryna said...

@apisv2

salam berkenalan utk kamu jugak...........

There was an error in this gadget