PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SHAWL FAUZIAH AHMAD DAUD a.k.a OGY

Entry ni dah lama terperam dan terbengkalai sedikit. Hari ni baru ada mood nak continue.. hehehe!!… maknanya mood untuk blogging sudah kembali….. Ok! entry ini adalah tentang shawl yang aku beli daripada Jemah a.k.a viruspadu. Banyak lagi tudung-tudung yang menarik dalam blog beliau.
testitudung
Sila abaikan model tersebut ye… Kedua-dua shawl di atas ber-brand Kak Ogy Ahmad Daud.. Kalau nak diikutkan nafsu dan keinginan, nak saja aku borong kesemua shawl yang ada dalam blog Jemah a.k.a viruspadu tu… Tapi, nasib baik akalku yang waras ini sedia mengingatkan aku… siap nyanyi lagu Tolong Ingatkan Aku lagi… hahhaa…poyo! tak de lah… 
Actually, aku memang suka pakai shawl.. mudah dan senang.. tak payah pakai brooch banyak-banyak pun…. tapi, kadang-kadang gatal juga nak pakai brooch banyak-banyak…hehee…. nak lilit sana… tutup sini…. tarik sana…. simpul sini… macam-macam fesyen tau!…
Kalau kamu ada masa free, pergilah jenguk blog si Jemah a.k.a viruspadu ye… Kat dalam tu ada banyak lagi design shawl yang lawa-lawa.. Cepat! sementara stok masih ada.. Jangan hegeh-hegeh ok! Lambat nanti menyesal.. Jangan kata aku tak promote kat kamu ye….
psssttt…. Jemah a.k.a viruspadu.. nak discount boleh tak??…hehehe… dah tolong promote ni… tak perasan ada contest pasal pengalaman pertama pakai tudung shoppink tu.. tau-tau contest dah tutup…

1 cakap-cakap:

Wallcraft said...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

There was an error in this gadget