PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KEMALASAN MASIH MELANDA..

Banjir sedang melanda beberapa kawasan di pantai timur. Dan, di sini... kemalasan masih melanda diri ini. Entah! mengapa malas sangat nak update blog. Banyak cerita yang terlayar di kotak fikiran.. tapi, kemalasan itu lebih kuat menodai pemikiranku yang agak suci murni ini. Hahaa! suci murnilah sangat. Macam minyak masak je.. Banyak draft yang terbengkalai. Banyak cerita dalam gambar yang masih belum sempat aku upload-kan di sini.

Bukan apa! dalam kepala aku ni masih sarat dengan macam-macam hal. Pasal rumahlah.. pasal kerjalah..pasal study-lah.. Tengoklah nanti.. Bila otak sudah tak serabut..Insya Allah! aku akan update juga blog ni setiap hari... tanpa gagal....hehee... bila kerja dengan polis ni, semua pun mesti 'tanpa gagal'... elok jugakan? Aku boleh belajar disiplinkan diri... Eh! rupa-rupanya lagi 14 hari genaplah setahun aku berkhidmat dengan mereka.

Actually, sekarang aku bersiaran menggunakan my new netty. New Netty tu apa erk? Mesti kamu tertanya-tanya. New Netty tu sebenarnya adalah sebuah netbook. Baru saja sah menjadi milikku pada 30/12/2010 yang lalu. Hadiah new year katakan! New Netty ini aku beli dengan harga promotion RM 838.00 + RM 100.00 untuk pendaftaran celcom broadband.


Update semata-mata nak inform-kan yang last sekali tu je...hehehe...jangan marah!


2 cakap-cakap:

MrZuRied said...

yee...jgn gagal..haha

princess_eryna said...

yup.. tp kalo gagal pun.... kena bangun semula...

There was an error in this gadget