PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SAMBUNGAN ENTRY SEMALAM..

Ingat lagi entry semalam? Alah!.... tak ingatkah? Hurmm.. Baca sini. Ok! aku ada bagitau nak upload makanan yang aku makan semalamkan?.. Aku bukan sengaja tak nak upload.. Tapi, aku ada rasa sikit malas... Hehee.. Sorry to all... Kesian kamu kan?... tertunggu-tunggu.. Ceh!... macamlah ada orang yang nak baca..

Time breakfast, aku discuss dengan Kak Nurul nak ke mana tengahari itu. Setelah mengambil kata sepakat, maka kami pun memilih untuk ke Kompleks PKNS, Shah Alam. Senang nak dapat teksi. So, kami decide untuk makan ini...... hehee.. layan.......

I'm lovin' it..


















Tak sabar nak makan!
















Yummy.....
















Eh!!.. dah habis?....





































Maka, terjawablah entry yang tergantung semalam....


2 cakap-cakap:

princeduyong said...

waaa...prosperity....baru makan jap tadi...best best...

princess_eryna said...

CNY hari tuh baru pas mkn prosperity lg...

There was an error in this gadget