PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

ESOK NAK MAKAN APA ERK?

Oleh kerana mata ini masih segar-bugar, dan mood rajin sudah datang... harus aku update blog ini dengan segera. Apatah lagi bila ditemani oleh si kecil Zahraa... Memang tak patut aku membuang masa yang sangat berharga ini.. Malam ini, aku cuma ingin berkongsi dengan kamu tentang makanan... Hahahaa!....  Disebabkan esok adalah hari jumaat... rehat yang agak panjang... so, mari tolong aku fikirkan apakah menu makanan tengahari aku untuk esok... Boleh?....hahaa






















Adakah ini planning untuk esok??... Mungkin...























Atau, ini?.... Hurmmm.... cukupkah???.... Ni lekat kat celah gigi je ni.. Kalau untuk lunch.. mana cukup!





























Atau pun, ini lagi???...............























Ini pun macam menggoda..... Aduh!!!....






















Inikah????....























Atau pun..... ini???..

Peninglah!... aku tak boleh nak buat keputusan sekarang... Kamu boleh tolong aku tak??.. Agak-agak apa aku nak makan esok erk???.... Tunggu esok je la ye... Aku tak boleh nak fikirlah sekarang... Esok juga aku upload gambar makanan yang aku makan erk...

Tiba-tiba pula aku mengantuk... hehehe.......




3 cakap-cakap:

Muka Haluih (MH) said...

makan sume la.. nyum2. lapo pulok..hehe..

princess_eryna said...

@Muka Haluih (MH)

mak aii... ingat perut ku tong drum ke ape???...

afendi ariff said...

hah....makan apa ko arini sis?
heh!

There was an error in this gadget