PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BETULKAH 10/12/2010?...

Sila baca entry ini dahulu.

Berdebarlah pula!
Aku ingat lambat lagi..
Cis!!.. minggu ni rupanya..
Aku macam tak nak percaya..
Tapi, aku terpaksa percaya...
bahawa... pada 10/12/2010 ini result exam akan keluar..
Dag! Dig! Dug!...

Ada sesiapa tak yang kerja kat UiTM?
Try pergi check untuk aku...
Betul tak result akan keluar 10/12/2010 ni?
Kalau betul, minta tolong mereka lewatkan sedikit boleh??..
Hahahahhaaa....
Siapalah aku yang you all nak dengar cakapkan??....
Serious! Aku menggigil ni...
Harap-harap tak de yang repeat...
Encik dan Cik Lecturer...eh! lupa.. dah puan..
Give me markah kesian boleh???

Ini adalah percubaan aku yang kedua..
You all sila doakan agar Encik dan Puan Lecturer itu bersimpati denganku ok!...
Kalau terpaksa repeat..
I swear! tak nak masuk both of you punya class...
Akan aku pilih lecturer yang pemurah...hehee....
Mak!!...ampun!!....
Sila maafkan aku wahai lecturer...

Disebabkan result yang bakal keluar..
Aku jadi tak keruan...
Cis!!.... (tiba-tiba ada bau yang kurang menyenangkan)
Terbantut seketika keinginan untuk menaip....
Ok! sambung balik...
Hurmmm... tak naklah!...
Silalah tunggu entry akan datang ye....




4 cakap-cakap:

Nazz@Purple said...

oo uitm eh..same la.kite..member nazz ckp cm tu gak..10/12 ni..same2 le kita mengadap result ye...ape pun redha je la..dh usahakan..

Pemilik Blog said...

kalu x salah aku la.. bukan 10hb... tp semalam... hahahha... gurau ju.. no heart feeling k...

jom k blog ni.. http://blogmacammacamada.blogspot.com

princess_eryna said...

@Nazz@Purple

hahahaa..sesame lerr kite erk.. dan, harap2 portal student x bleh bukak lg smpi 10hb nih...hahhaa

princess_eryna said...

@Pemilik Blog

smlm sume org kat Malaysia nih cuti ok.. x sempat nak key in markah...hahahaa

There was an error in this gadget