PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

REQUESTING FOR YOUR PARTNERSHIP

Pernah tak you all terima email sebegini?... Aku sebenarnya dah muak dan rimas dengan email yang macam ini.. 

**************************************

Dear Friend,

I am Mr Wen Lee, an Account Officer with the International bank of Taipei, I have a very sensitive and confidential brief for you from international bank of Taipei, Taiwan. I am requesting for your partnership in re-profiling funds I will give the details, but in summary, the funds are coming via Bank Of Taipei Taiwan.

This is a legitimate transaction,You will be paid 30% for your Management Fees". If you are interested,please write back and provide me with your confidential telephone and fax numbers, and I will provide further details and instructions. Please keep this confidential, as we can't afford more political problems. Finally,please note that this must be concluded within two weeks.Please write back promptly via this confidential email address
{wen.lee@9.cn} for further information.

I look forward to it.

Regards,

Mr Wen Lee

*************************************

You all percaya tak dengan email yang macam ini? You all tak rasa email ini suatu penipuan?... So scare tau! Kalaulah ada manusia yang percaya email ini.... memang kesianlah kat dia. Dah banyak kali pesan kan?... Kalau ada email yang kita tak kenal siapa pengirimnya, jangan layan!... Just ignore it... Tak merugikan apa-apa pun...

Apa yang aku hairan, bila masa aku pernah jadi kawan dia??.... "Dear friend".... Kenal pun tidak... tiba-tiba hantar email nak request partnership dengan aku pula... Melampau! Aku tak kenallah dengan Mr. Wen Lee ni. Tapi, masa sekolah dulu.. aku ramai juga kawan-kawan berbangsa Cina. Adakah dia salah-seorang daripada mereka?... Takkanlah!... Aku masih ingat dan kenal lagi kawan-kawan aku yang berbangsa Cina. So, jangan nak tipu aku... Ok!... Bila masa pula aku pernah deal dengan mana-mana bank kat Taiwan tu?.. Nampak sangatlah menipu Mr. Wen Lee oiiii....




2 cakap-cakap:

fairus said...

Iqnore je..

princess_eryna said...

@fairus

emel terbaru yg dia bg kat aku.. tukar name org len plak.... lian wee plak....

There was an error in this gadget