PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

CENDAWAN TUMBUH SELEPAS HUJAN

Serius!.. aku sangat terkejut pagi tadi..
Inchek hubby bagitau aku ada kulat tumbuh kat mop..
Time Incek hubby bagitau aku pagi tadi... aku tak percaya!
Aku pergi tengok sendiri..
Hah!... memang betul!...
Sah! Sahih! Nyata!....
Aku tak bermimpi...
You all tak percaya erk??...
Nah!.... tengok sendiri....

Kulat

























Kulat tu nampak macam cantik kan?..
Nak buat perhiasan boleh tak agak-agak?..
Hehehe.....
Kulat biasanya tumbuh musim hujankan?...
Mop tu lembablah kot...
Terkena tempias hujan....
Nak kata basah atau tak basuh selepas digunakan...
Tak mungkin!...
Sebab aku jarang guna mop...hahah!!

Lagipun, mop tu nampak bersih je...
Tiada kesan kotoran langsung....
Hehehee!!...
Kalau you all ada nampak line hitam tu..
Itu bukan kotoran ye...
Itu kawasan yang ditumbuhi kulat...
Insya Allah!.... dah masuk rumah baru nanti...
rajinlah aku basuh rumah...hehhee

Kebetulan pula, semalam aku masak mushroom soup...
adakah disebabkan itu????...



6 cakap-cakap:

Nazz@Purple said...

tapi cam geli je tgk kulat tumbuh..

princeduyong said...

hehehe......nanti boleh jual... :)

peGuaM_BiSaYa said...

lucu!!!!!!!!!!!!!!

princess_eryna said...

@Nazz@Purple

geli laa jugak... sure.. pas nih nak g beli mop baru.... ngan batang2 dia skali nak beli baru...

princess_eryna said...

@princeduyong

nak kene saman??.... ko nak jual wat perr??... x sanggup aku wei...

princess_eryna said...

@peGuaM_BiSaYa

apanya yang lucu tuh??....

There was an error in this gadget