PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

APA KAITAN AKU DAN LISA SURIHANI??

Baru sebentar tadi aku try 1 aplikasi kuiz di facebook.
Dan, keputusannya cukup mengujakan aku...
Nak tau?...
Nak share-lah ni..
Sabar!...

Selepas aku try aplikasi kuiz 'Siapakah artis wanita Malaysia yang mirip kamu?' ...
Aku cukup teruja sampai tak sabar-sabar nak update blog..
Nak tau tak siapa artis yang dimaksudkan itu?... Hahaha!!....
Ingat lagi tak dengan entry ini?
Dialah artis tersebut.

Tak percaya?... ini buktinya....

Nampak tak???...













Nak lagi jelas??...
Sila add aku sebagai friend you all dalam facebook ye...
Ceh!!.... nak promote facebook acount tu....
Tapi, kalau you all nak add pun, aku Ok je...
Dengan syarat, jangan bagi aku hadiah farmville Ok!...

Aku dah tak layan game-game tu...
Sekarang ni, aku cuma layan Mafia Wars je....
Itu pun, kadang-kadang assistant a.k.a inchek hubby aku yang tolong mainkan.... 



4 cakap-cakap:

- zuriey - said...

feewit..kira cun macam Lisa ni

bisikhati said...

wah...jelita gitu..awww...

princess_eryna said...

@- zuriey -

x de laa..biase2 jerr...hehee... malu ai tau...

princess_eryna said...

@bisikhati

sape yg jelita??.. aku kerr dia???.... atau kamoo??...hehehe

There was an error in this gadget