PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PEMBAWAAN BUDAK..

Opsss!!!.... Tengok tu...
Belum start pun lagi...
You all dah fikirkan lain...
Bukan aku ok!

Aku nak cerita pasal alahan masa mengandung.
Ada mak mengandung tapi bapa yang alah..
Ok!.. itu biasa kita dengar.

Macam mana pula dengan situasi ini?
Orang lain mengandung tapi orang lain pula yang alah..
Percaya tak?
Aku pun tak nak percaya.
Apa kata you all baca dulu sampai habis..

Di office aku ni adalah seorang wanita yang sedang mengandung..
Nak dijadikan cerita, sebelum dia pregnant..
Aku tak pernah nak ambil port pasal dia..
Sebab aku tak mesra pun dengan dia..
Buang masa aku beb!
Dan, aku tak pasti..
Bila rasa itu bermula...
Tanpa aku sedari, aku jadi menyampah dengan dia tanpa ada alasan yang munasabah.
Puas aku fikirkan apakah kesalahan dia...
Jenuh aku berfikir...
Aku masih belum ketemu jawapan...
Sehingga pada suatu hari...
Di kantin..
Semua makanan yang aku pesan...
Terasa masin....
Sedangkan orang lain makan berselera...
Aku mula berfikir yang bukan-bukan....
Adakah aku.....??...

Akhirnya....
Aku dapat jawapan itu...
Aku tidak mengandung tapi orang itu sebenarnya...
Pelik!
Dia yang mengandung bukan aku...
Kenapa aku yang terasa???....

2 cakap-cakap:

Kie-yu said...

erk!
spesel kes ni sis
tak pernah dgr lagi

jesnita_ns said...

hahahha..lawak le ko reen..aku rasa sbb ko x suka dia kot..so 'badi' loya² tu kena kt ko...

sabar aje lah..

There was an error in this gadget