PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PANDAIKAN???......

Aku dah lama nak buat entry pasal ini.
Tapi, aku selalu lupa.
Maklumlah... aku kan manusia biasa je.
Gambar ini aku dah pernah published kat facebook aku.
Entry ini sekadar mengingat kembali je...

parking cantik je..



Kejadian berlaku dalam bulan puasa yang telah melabuhkan tirainya 2 bulan lalu. Time ni, aku join Fatil & Ana ke PKNS untuk mencuci mata. Sejurus selepas mengambil tiket parking, aku terpandang kereta ini. Terdetik di hati... Wah! baik punya parking. Tangan automatik seluk poket dan ambil gambar. Maka, inilah dia.... Baik punya parking... Bukan calang-calang driver boleh parking macam ni... Aku pun tak tahu kat mana dia belajar parking kereta. Tapi , memang terbaiklah!... Aku nak belajarlah dengan tuan punya kereta ni... Chait!... nak bawa kereta pun takut... lesen pun tak ada.... ada hati nak belajar kereta... huh!...

Inilah yang dinamakan pandai memanfaatkan segala ruang yang ada. Walaupun petak parking dah penuh... tapi, tetap ada ruang untuk tuan punya kereta ni parking. Memang baguslah!...  



4 cakap-cakap:

Kie-yu said...

die parking tak block jalan ke tu sis?

princess_eryna said...

@Kie-yu

tuh laa... tp, dia mmg x block jln lngsung w/pun tuh lerr jln kuar msk...

afendi ariff said...

ko tak tahu berapa kali dia pusing setereng nak blh paking cam tu sis...
heh!

princess_eryna said...

@afendi ariff

ntah lerrr.... time dia pulas stereng tuh aku x de bro... x nampak..hehehe

There was an error in this gadget